Rólunk

2018 őszén döntöttük el, hogy internetes rádiót hozunk létre, mert túl sok mondanivalónk van, és kevés fórumunk. Kicsit elegünk lett abból, hogy hiányzik a korrekt tájékoztatás, a minőségi szórakoztatás, a hiteles hírforrás. Az első szerkesztőségi gyűlés kétszemélyes volt, és egy cukrászdában került rá sor. A névadó csapatban többen voltunk már, és a csapatunk egyre bővül.

Fontosnak tartjuk azt, hogy valódi értékeket hitelesen mutassunk meg, mutassunk be. Szeretnénk, ha a rádiózás nem a felelőtlen és buta, mikrofon előtti nevetgélésben merülne ki. Szeretnénk helyet adni annak és azoknak is, akik nem kapnak helyet máshol.

Hogy mi a víziónk, mi lesz a Radió Color 10 év múlva? Természetesen frekvencián is szólunk majd (már amennyiben 10 év múlva használunk még rádiós frekvenciát), és az interneten egy olyan többcsatornás, mindenki kedvére szolgáló platformot hozunk létre, aminek használatára éppen úgy rá lehet kattanni, mint a közösségi oldalakra.

Egy független médiának az a legfontosabb, hogy az igazságról tudósítson. E célunk találkozik a hallgatók elvárásaival is.

A Rádió Color az igazság hirdetését tűzte zászlajára, ezért a célért jött létre.

Nem keltünk feleslegesen pánikot, nem irritáljuk hallgatóinkat, ne legyen feszültség körülöttünk. Mindig szóljunk a fontos eseményekről, de nem emeljük piedesztálra az értéktelent.

https://www.facebook.com/radiocolor.hu/


Rádió Color

Hódmezővásárhely

Most szól

Title

Artist

hirdessen itt
Background