Irány, a barber!

Barber

Kamasz fiam van, és ez sok változással jár a gyerek, és a szülők életében is. Akinek van tini gyereke, az tudhatja miről beszélek.
Jönnek a pattanások meg a fura, érthetetlen öltözködés, menőzés, márkás cuccok, a határok feszegetése. Nem egyszerű a szülők számára. És ezzel járt az is, hogy a haja sem felel meg a gyereknek, valami újdonságot szeretne, amit egy influenszertől látott. Az hagyján, hogy az anyja már nem nyírhatja a gyerek haját, de a fodrász se tuja lekövetni az igényeit. Mert itt maradjon hosszabb, ott legyen extra rövid, meg lehetne itt egy vonal is belenyírva. Sőt, még a szemöldökébe is. Huhh. Ezt képtelenség megoldani.

És ekkor jött az ötletem, hogy véget vessek ennek a hisztinek.
Fiam, menj el egy barber shopba, ahol majd mindezt meg is tudja valósítani egy barber, amit a hajaddal kapcsolatban elképzeltél!
Szóval nem volt más hátra, kerestünk egy jó Barber shopot Budapest belvárosában.
Kértem azonnal egy időpontot a fiamnak, és Ő bátran, önállóan elindult.
Amikor hazaért, akkor jött csak a nagy meglepetés. Igen! Megoldották mindazt, amit elképzelt. Trendin felnyírva oldalt a haja, benne a csík, és a felül is megfelelően belőve minden hajszál. Egyszerűen hihetetlen. Ezentúl csak a barberhez fog járni a fiam, sőt, lehet, hogy még én is kipróbálom.

Megosztás